Laatste update: 14 juni 2022
Full screen FonsVernooij.nl
Send email
Home > OnderwijsEnBanen

Home OnderwijsEnBanen

Overzicht portals onderwijs en banen
Kies Onderwijsenbanen.nl voor directe toegang tot sites over onderwijs en banen. Het gaat om vacatures in het onderwijs, bij de overheid, in medische instellingen en in zorg en welzijn.
 
VacaturesInHetOnderwijs.nl:
banen in het onderwijs
VacaturesInHetOnderwijs
Vacatures in het Onderwijs biedt directe toegang tot actuele vacatures die kranten en media zoals VKbanen, Intermediair, de Nationale Vacaturebank en Meesterbaan aanbieden.

De belangrijkste pagina's staan weergegeven op de toelichting op deze portal.
 
Onderwijsportaal.eu:
informatie over onderwijs
Cyberonderwijs
Onderwijsportaal.eu bevat een overzicht van opleidingen en cursussen. Centraal staan de particuliere opleidingen. Daar staat informatie over het particulier basisonderwijs, het particulier voortgezet onderwijs, het particulier beroepsonderwijs en het particulier hoger onderwijs.

Onderwijsvernieuwingen staan op GamesEnSimulaties.nl en voor de tablet op een pagina met uitgebreide informatie over vakdidactiek.

De belangrijkste pagina's staan weergegeven op de toelichting op deze portal.
 
Universiteit en MBA:
info over universiteiten
De site Universiteit en MBA biedt informatie over de bachelor en de master. Deze laatste in al zijn varianten: de pre-master, de hbo-master, de gewone master, de topmaster en de post-master.

De belangrijkste pagina's staan weergegeven op de toelichting op deze portal.
 
lijn
Intermediair? Nu als weekblad. Klik hier !
De nieuwste vacatures
 
Ondersteuning onderwijs en banen
Op Twitter helpt
Vacatures in het Onderwijs:
via @banen4onderwijs
bij het vinden van banen in het onderwijs.
 

Informatie over Fons Vernooij

Ik ben in 1975 begonnen als docent economie aan het Zaanlands Lyceum in Zaandam en ben later overgestapt naar het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. In 1980 ging ik naar de Haagse Hogeschool en in 1987 naar Courseware Midden Nederland, een experimenteel bedrijf dat Computer Ondersteund Onderwijs voor het hoger onderwijs ging maken. Daar leerde ik dat de didactiek afhankelijk is van het medium. Elk medium vereist zijn eigen didactiek.

Vanaf 1988 was ik als vakdidacticus voor Bedrijfseconomie verbonden aan het Instituut voor de Lerarenopleiding van de UvA. Vanaf 2000 was ik voor een deel van mijn tijd als onderwijskundige verbonden aan de innovatieve HEAO van de Hogeschool van Amsterdam, waarvan de Johan Cruijff Academy een onderdeel is.

Vanaf maart 2002 tot november 2010 ben ik als universitair hoofddocent werkzaam geweest bij de Vrije Universiteit. Daar besteedde ik de helft van mijn tijd aan projecten bij de Digitale Universiteit. Nu ben ik met pensioen en kan ik terugkijken op een boeiende reeks van activiteiten in het onderwijs.

Oh ja, de portals en vacaturesites zijn een uit de hand gelopen hobby. Ik begon met een website bij het management game Trade Company. Ik realiseerde me dat iemand die een game zoekt, gericht is op projectonderwijs en dus claimde ik de naam www.projectonderwijs.nl. Van daar uit ben ik allerlei onderwijsnamen als URL gaan boeken, met aansluitend vacaturenamen voor onderwijs, overheid, zorg en welzijn, en tot slot ook banensites voor het bedrijfsleven.
 
Vacatures in het Onderwijs
 
Copyright © 1998 by Fons Vernooij en anderen.

Registratienummer VOF Adviesbureau CASA:
KvK Rijnland: 58884114 / BTW 8532.22.848
Dossiernummer Stichting Onderwijsportaal:
KvK Rijnland: 28092786 / BTW 8106.36.025

Webmaster: Fons Vernooij

Privacy-policy

Leveringsvoorwaarden

Wij volgen de Google-policy (kijk op Hoe Google uw gegevens gebruikt). Google selecteert de advertenties en verwerkt de informatie.