Sites voor smartphones
Laatste update: 10 januari 2022
Onderwijs-en-banen.nl
Fons Vernooij
Homepage Fons Vernooij > Onderwijs en Banen Tips?

Portal voor Onderwijs en Banen

Informatieve websites over studie en werk.

Onderwijs-en-banen.nl biedt informatie over opleidingen en actuele vacatures, zowel full time als part time functies.
foto tulpenveld Onderwijs-en-banen.nl werkt met zoektermen als domeinnaam, zodat je snel alle informatie vindt.
 

Een belangrijke portal voor werk in het onderwijs.

  Vacatures in het Onderwijs   Vacatures in het Onderwijs
Deze site biedt directe toegang tot de vacature-sites van alle scholen of onderwijsorganisaties die onderwijs aanbieden.

Zowel publieke onderwijsinstellingen als particuliere instellingen. Daarnaast zijn er feeds met actuele vacatures per vak en per provincie.

Uitgangspunt is dat iemand een trefwoord kan intikken met .nl erachter om direct bij de gewenste pagina te komen. Bijv.: Vacatures-VO.nl
 
 
  Een aparte site voor smartphones
Om mensen die via een smartphone zoeken naar vacatures in het onderwijs te ondersteunen is een aparte site ontwikkeld: vacaturesinhetonderwijs.nl.
  Sites voor Smartphones  
 

De belangrijkste portals voor studie.

  Onderwijsportaal   Het Onderwijsportaal
Algemene informatie over het onderwijs kunt u vinden via Onderwijsportaal. Naast informaite over opleidingen is er uitgebreide informatie over de lerarenopleidingen.

De belangrijkste websites van deze portal zijn particulier-onderwijs.nl, particuliere-scholen.nl, deeltijdopleiding.nl en cursusinformatie.nl..
 
  Universiteit-en-mba.nl
Algemene informatie over het academische onderwijs vindt u op Universiteit-en-mba.nl. Deze site geeft informatie over bachelor, master, hbo-master, pre-master en topmaster.

Aparte aandacht is er voor het virtuele leren.
  universiteit-en-mba.nl  
  Sites voor Smartphones   Aparte sites voor smartphones
Om mensen die via een smartphone zoeken te ondersteunen, zijn twee sites ontwikkeld: onderwijsportaal.eu en universiteit-en-mba.nl.

Echter niet alle reguliere onderwijsinstellingen hebben een aparte site voor smartphones en dus blijft het soms behelpen.
 
 

Informatie over Fons Vernooij

Ik ben in 1975 begonnen als docent economie aan het Zaanlands Lyceum in Zaandam en ben later overgestapt naar het Rijnlands Lyceum in Sassenheim. In 1980 ging ik naar de Haagse Hogeschool en in 1987 naar Courseware Midden Nederland, een experimenteel bedrijf dat Computer Ondersteund Onderwijs voor het hoger onderwijs ging maken. Daar leerde ik dat de didactiek afhankelijk is van het medium. Elk medium vereist zijn eigen didactiek.

Vanaf 1988 was ik als vakdidacticus voor Bedrijfseconomie verbonden aan het Instituut voor de Lerarenopleiding van de UvA. Vanaf 2000 was ik voor een deel van mijn tijd als onderwijskundige verbonden aan de innovatieve HEAO van de Hogeschool van Amsterdam, waarvan de Johan Cruijff Academy een onderdeel is.

Vanaf maart 2002 tot november 2010 ben ik als universitair hoofddocent werkzaam geweest bij de Vrije Universiteit. Daar besteedde ik de helft van mijn tijd aan projecten bij de Digitale Universiteit. Nu ben ik met pensioen en kan ik terugkijken op een boeiende reeks van activiteiten in het onderwijs. Steeds heb ik gewerkt op het raakvlak van (bedrijfs)economie, onderwijskunde en de inzet van computers in het onderwijs. De drie websites gericht op vakdidactiek zijn daar een resultaat van.

Oh ja, de portals en vacaturesites zijn een uit de hand gelopen hobby. Ik begon met een website bij het management game Trade Company, bestemd voor het uitvoeren van projectonderwijs in het HBO. Maar toen bedacht ik dat iemand die op zoek gaat eerder naar een management game, de naam van mijn game nog niet kent. Eerder zoekt hij naar een site gericht op projectonderwijs en dus claimde ik de naam www.projectonderwijs.nl. Van daar uit ben ik allerlei onderwijsnamen als URL gaan boeken, met aansluitend vacaturenamen voor onderwijs, overheid, zorg en welzijn, en tot slot ook banensites voor het bedrijfsleven.
lijn
Begin  |  Sitemap
lijn
Copyright © 1998 by Fons Vernooij en anderen.

Wij volgen de Google-policy (kijk op Hoe Google uw gegevens gebruikt) en zijn niet
verantwoordelijk voor de selectie van advertenties door Google en de verwerking van informatie.

Registratienummer VOF Adviesbureau CASA: KvK Rijnland: 58884114 / BTW 8532.22.848
Dossiernummer Stichting Onderwijsportaal: KvK Rijnland: 28092786 / BTW 8106.36.025

Webmaster: Fons Vernooij

Info over privacy en cookies: zie Privacybeleid
Leveringsvoorwaarden: zie bijgaand document

 
logo-FV